Split Smart (SRB)

Split Smart SRB - iPhone aplikacija

Poštovani,

Zovem se Igor Vulešević i bio sam član Juniorske Reprezentacije Srbije pre odlaska na studije u Amarici, gde sam nastavio svoju plivačku
karijeru. Nakon završetka studija, ostao sam u plivanju u svojstvu trenera.

Prošle godine, razvio sam besplatnu iPhone aplikaciju Split Smart, koja po mom mišljenju može da pomogne svakom takmičaru da bolje  razume način na koji treba raspodeliti snagu u određenoj trci (više informacija o Splis Smart-u ispod).

Obraćam Vam se sa molbom da objavite kratku priču o Split Smart-u. Verujem da plivači svih uzrasta mogu da nauče mnogo koristeći Split Smart i siguran sam da uz pomoć plivanje.info možemo obavestiti veliki broj plivača iz Srbije da Split Smart postoji i da je besplatan.


Šta je Split Smart?

Na osnovu analiza prolaza preko 500 individualnih trka najboljih plivača na svetu, Split Smart je kreirana i ima tri osnovne funkcije:

  • Nađi svoje prolaze na osnovu ciljnog vremena
  • Nađi ciljno vreme na 200 i odgovarajuće prolaze kada ukucaš najbolje vreme na 100
  • Uporedi svoje prolaze sa prolazima omiljenog plivača za tvoje najbolje vreme

Svrha aplikacije je da pomogne svim takmičarima da bolje razumeju taktički aspekt plivanja. Poredeći svoje prolaze sa “idealnim”, svaki plivač na jednostavan način uviđa gde je napravio grešku, i kako je treba ispraviti.

Odgovori na pitanja:

  • “Da li sam krenuo prebrzo ili presporo?”
  • “Da li sam napravio adekvatnu promenu u trećoj pedesetici?”
  • “Da li je razlika između prve i druge prevelika?”

Uz Split Smart odgovori na ova pitanja su pristupačna svakom. Split Smart se može koristiti i u trenažnom procesu. Koristeći Split Smart trener je u mogućnosti da na brz i veoma precizan način odredi ciljna vremena za celu grupu.

Mlađi, neiskusni plivači, koristiće Split Smart da otkriju adekvatno vreme za trku na 200 metara, na osnovu najbolje otplivane trke na 100 metara.

Uz svoj jednostavni dizajn i praktičnost, Split Smart je zgodna aplikacija koju svaki plivač može imati na svom telefonu. Split Smart će definitivno poboljšati svačije razumevanje o načinu na koji svaka trka treba biti otplivana i unaprediti plivanje svakog ko odluči da je koristi.


(Prepis celog mejla, koji sam dobio od autora istog).

Sada slede video i link prilozi u vezi ovog programa.

Link na starnicu sa programom za vaš iPhone

Video prezentacija (od 1. minute)

Kraća video prezentacija (15 sekundi)