Обавештење и On-line линк за Team Manager

Од 01.01.2012.године намеравам да на страници резултати буду и резултати из окружења. Значи, биће окачени сви резултати из SRB, BiH, CRO, SLO, MKD, HUN, ROU, BUL,… и друге непоменуте државе, које ми лично пошаљу линкове и резултате. Значи, лаички, нема ограничења чији ће резултати бити приказани, ко год је за то заинтересован, биће објављен, а ја ћу водити рачуна, да сва такмичења, на којима су учествовали BiH и SRB клубови, буду забележена на мојој страни, све на једном месту. Од скора, постоји и “невидљива страница”, страница са свим Lenex фајловима, са свим резултатима пливача из BiH које сам пронашао у било којој форми, прекуцао (направио препис у Lenex фајл) и поставио. Страница није “уређена”, већ фајлови само “убачени” и кликом на овај линк, улазите у “садржај” а на клик учитавате фајл који желите. Фајлови су крштени (именовани) у формату: ГГГГММДД_Град_такмичења_земља.Lxf ради лакшег сналажења.

Такође, у овом обавештењу намењеном претежно клубовима BiH (а гледаћу, да оно буде у врху странице „Вести“ стално буде и линк на “Team Manager” страницу, како би они који још нису скинули и инсталирали овај програм, што пре то ураде.

Пишите ми на личну адресу са примедбама, мишљењима, коментарима на све чланке уназад, али и за у будуће, а највише са конкретним предлозима шта би све могло или требало да се нађе на Вашем сајту о пливању. Моја лична адреса је mmilomir na gmail.com а можете користити и формулар за контакт на самом сајту, сви мејлови ми стижу у року пар секунди на мобилни, када сам у свом Зрењанину.