Team Manager

Упутство за инсталирање и руковање програмом Team Manager (страница је тренутно у изради)

Препорука је да прво скинете програм Team Viewer за даљинско управљање и контролу рада на Вашем рачунару (с тим програмом ја Вам увек могу помоћи, асистирати, исправити, кориговати и усмерити Вас у прави смер рада). Линк је: TeamViewer – програм за даљинско управљање – ако треба помоћ при инсталацији .

Линк на програм (уколико желите сами да инсталирате програм) шаљем на захтев преко е-поште. Фајл је архива, RAR формата, са помоћним пратећим упутсвом за подешавање програма за основно стартовање и рад. Остало је у видео снимцима у прилогу доле. (За програм ми се слободно јавите на познати мејл plivanje.info@gmail.com или mmilomir@gmail.com).

Морам напоменути, а то сам скоро сконтао и ја (када сам поново прочитао страницу произвођача софтвера), да се софтвер неће стартовати (не на AMD процесорима како сам до сада мислио већ на) 64-bit Windows. Software Team Manager (али и Meet Manager) је писан само за 32-bit Windows платформе. Зато смо већ 4-5 пута наишли на то да неће да се стартује. Инсталација успе из првог, али програм не дозвољава увоз, извоз пријава ни преглед резултата, само се лако стартује и то је све. Сада знамо са сигурношћу, шта је разлог и из тог разлога морамо инсталирати искључиво 32-bit Windows за Team Manager.

Инсталација Team Viewera:

Основна подешавања Team Manager-а:

Додатно, комплетно подешавање Team Manager-а:

Увоз резултата у празан Team Manager:

Увоз нових резултата у Team Manager:

Увоз резултата преко дуплика такмичења у Team Manager:

Увоз резултата када постоје пријаве за такмичења у Team Manager:

Увоз резултата када постоје пријаве за такмичења у Team Manager (уопштено):

Увоз пријавног фајла у Team Manager:

Попуњавање пријава у Team Manager:

Попуњавање пријава штафета у Team Manager:

Исправка или додавање новог пливача у Team Manager:

Спајање резултата два иста пливача и брисање дуплог пливача из базе

Сада су избачена сва остала упутства у речи и слици, јер се у горњим видео фајловима садржи све у ВИДЕО облику. Сваки видео фајл се може паузирати, проучити коментаре (напомене) и видети сваки детаљ подешавања програма или само руковање програмом.

Наравно, отворен сам за сва питања, сугестије, предлоге, ако мислите да нешто треба убацити у ово видео упутство као нови видео прилог са допунама и изменама.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.