Team Manager

Упутство за инсталирање и руковање програмом Team Manager (страница је тренутно у изради)

Препорука је да прво скинете програм Team Viewer за даљинско управљање и контролу рада на Вашем рачунару (с тим програмом ја Вам увек могу помоћи, асистирати, исправити, кориговати и усмерити Вас у прави смер рада). Линк је: TeamViewer – програм за даљинско управљање – ако треба помоћ при инсталацији .

Линк на програм (уколико желите сами да инсталирате програм) шаљем на захтев преко е-поште. Фајл је архива, RAR формата, са помоћним пратећим упутсвом за подешавање програма за основно стартовање и рад. Остало је у видео снимцима у прилогу доле. (За програм ми се слободно јавите на познати мејл plivanje.info@gmail.com или mmilomir@gmail.com).

Сва видео упутства у једном МУЛТИМЕНИ плејеру:


Сада су избачена сва остала упутства у речи и слици, јер се у горњим видео фајловима садржи све у ВИДЕО облику. Сваки видео фајл се може паузирати, проучити коментаре (напомене) и видети сваки детаљ подешавања програма или само руковање програмом.

Наравно, отворен сам за сва питања, сугестије, предлоге, ако мислите да нешто треба убацити у овај МУЛТИМЕНИ видео или неки наредни видео прилог, као нови МУЛТИМЕНИ са допунама и изменама.

Ево, чисто моја примедба, прескочен је пример уноса штафета:


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

 

НАПОМЕНА: Да би Ваш коментар био објављен, морате да кликнете на линк у мејлу који у року до пар минута добијете од нас на адресу е-поште коју сте уписали у поље изнад. Ако потврдни мејл не видите у свом поштанском сандучету, проверите нежељену пошту (спам).