Хотел “Алем”, коноба “Гусар” Стара Воденица

Понуда хотела АЛЕМ

Собе у хотелу

Поштована господо,

Овим путем Вам достављамо понуду за смјештај Ваших потенцијалних гостију у групама по акцијским цијенама гдје би цијене смјештаја на бази ноћења са доручком, полу пансиона са урачунатом боравишном таксом и осигурањем износиле:

ЦИЈЕНА за групе —– по особи
BB – 15,00 EUR ; HB – 17,50 EUR; FB – 20,00 EUR

Цијене су изражене за готовинско плаћање.

За банковно плаћање цијена се увећава за 2,00 EUR по особи.

Хотел АЛЕМ располаже са класичним једнокреветним, двокреветним, вишекреветним, de luxe собама и апартманима. Поред смјештајних капацитета, наш хотел располаже и са два врхунска ресторана: далматинском конобом ГУСАР, као и босанским традиционалним рестораном СТАРА ВОДЕНИЦА. као и прелијепом баштом која се налази испред хотела и у којој Ви и Ваши цијењени гости можете уживати у пријатној и лаганој атмосфери нашег необичног амбијента! У случају да будете имали неких додатних питања, будите слободни па нас контактирајте, биће нам драго да смо Вам на располагању!

С поштовањем и лијепим поздравима,

www.hotelalem.com          hotelalem@hotmail.com
Пут Младих Муслимана 16, 71 000 Sarajevo,
BiH +387-33-713-426; +387-33-658 -499; +387-33-655-589

Башта хотела

Овоме се може додати много лепих речи, но ја ћу додати још само да је свима доступан бежични интернет, Wireless, како за преносне рачунаре, тако и за мобилне телефоне, заиста изузетна исхрана (више од 10 пута сам био лично смештен тамо). Локација изузетна, на транзитном путу кроз Сарајево, одмах иза стадиона Жељезничара, на средини пута од уласка у Сарајево ка базену “Отока”.

Оригинална понуда менаџмента Хотела “Алем”

Коноба ГУСАР