Hotel “Alem”, konoba “Gusar” Stara Vodenica

Ponuda hotela ALEM

Sobe u hotelu

Poštovana gospodo,

Ovim putem Vam dostavljamo ponudu za smještaj Vaših potencijalnih gostiju u grupama po akcijskim cijenama gdje bi cijene smještaja na bazi noćenja sa doručkom, polu pansiona sa uračunatom boravišnom taksom i osiguranjem iznosile:

CIJENA za grupe —– po osobi
BB – 15,00 EUR ; HB – 17,50 EUR; FB – 20,00 EUR

Cijene su izražene za gotovinsko plaćanje.

Za bankovno plaćanje cijena se uvećava za 2,00 EUR po osobi.

Hotel ALEM raspolaže sa klasičnim jednokrevetnim, dvokrevetnim, višekrevetnim, de luxe sobama i apartmanima. Pored smještajnih kapaciteta, naš hotel raspolaže i sa dva vrhunska restorana: dalmatinskom konobom GUSAR, kao i bosanskim tradicionalnim restoranom STARA VODENICA. kao i prelijepom baštom koja se nalazi ispred hotela i u kojoj Vi i Vaši cijenjeni gosti možete uživati u prijatnoj i laganoj atmosferi našeg neobičnog ambijenta! U slučaju da budete imali nekih dodatnih pitanja, budite slobodni pa nas kontaktirajte, biće nam drago da smo Vam na raspolaganju!

S poštovanjem i lijepim pozdravima,

www.hotelalem.com          hotelalem@hotmail.com
Put Mladih Muslimana 16, 71 000 Sarajevo,
BiH +387-33-713-426; +387-33-658 -499; +387-33-655-589

Bašta hotela

Ovome se može dodati mnogo lepih reči, no ja ću dodati još samo da je svima dostupan bežični internet, Wireless, kako za prenosne računare, tako i za mobilne telefone, zaista izuzetna ishrana (više od 10 puta sam bio lično smešten tamo). Lokacija izuzetna, na tranzitnom putu kroz Sarajevo, odmah iza stadiona Željezničara, na sredini puta od ulaska u Sarajevo ka bazenu “Otoka”.

Originalna ponuda menadžmenta Hotela “Alem”

Konoba GUSAR