Рангирање

Србија-ћирилица :: EX-YU-Latinica

Рангирање у БиХ – по групама година (категорије пливача у БиХ)

– Основ су подаци из личне базе, која тренутно има доста података више но што их има на www.swimrankings.net. Ту су и сви резултати из Црне Горе и Хрватске (и из осталих земаља чија тамичења не иду на www.swimrankings.net.
– Прва ставка у рангирањима су “Апсолутни резултати” или најбоља времена из базе по групама година у време настанка резултата (без обзира на годину испливавања).
– Могуће су још комбинације, рангирање између два или више клубова за одређене период и слично (такве захтеве слати на мејл – лични или преко форме за Контакт, и добићете у току истог дана (ако немамо путовање, за то морам бити за фисним рачунаром, кући). Можете погледати и рангирања по Румену Атанасову, еминентном бугарском стручњаку у области пливања, која се налазе на страни “Рекорди” (само из разлога да овде не буде превелика гужва табела и прегледа).
– Рангирање на www.swimrankings.net – Мушки 50m / 25m – Женски 50m / 25m. Избори који су вама презентирани у вуду линкова, дају АПСОЛУТНО рангирање, а Ви можете већ из првог избора бирати све остале начине, године, бодовање,… из падајућих менија.
– Рангирање на www.swimrankings.netКлупска (за поједини клуб, сваки понаособ, укуцан пример BIH.STSA) – можете едитовати крај реда, и заменити BIH.STSA са било којим BIH. клубом, са његовом скраћеницом, пример BIH.BOSA (сви који имају Team Manager имају тачне и валидне сраћенице клубова у самој бази).