Split Smart (SRB)

Split Smart SRB - iPhone апликација

Поштовани,

Зовем се Игор Вулешевић и био сам члан Јуниорске Репрезентације Србије пре одласка на студије у Амарици, где сам наставио своју пливачку
каријеру. Након завршетка студија, остао сам у пливању у својству тренера.

Прошле године, развио сам бесплатну iPhone апликацију Split Smart, која по мом мишљењу може да помогне сваком такмичару да боље  разуме начин на који треба расподелити снагу у одређеној трци (више информација о Splis Smart-у испод).

Обраћам Вам се са молбом да објавите кратку причу о Split Smart-у. Верујем да пливачи свих узраста могу да науче много користећи Split Smart и сигуран сам да уз помоћ пливање.инфо можемо обавестити велики број пливача из Србије да Split Smart постоји и да је бесплатан.


Шта је Split Smart?

На основу анализа пролаза преко 500 индивидуалних трка најбољих пливача на свету, Split Smart је креирана и има три основне функције:

  • Нађи своје пролазе на основу циљног времена
  • Нађи циљно време на 200 и одговарајуће пролазе када укуцаш најбоље време на 100
  • Упореди своје пролазе са пролазима омиљеног пливача за твоје најбоље време

Сврха апликације је да помогне свим такмичарима да боље разумеју тактички аспект пливања. Поредећи своје пролазе са “идеалним”, сваки пливач на једноставан начин увиђа где је направио грешку, и како је треба исправити.

Одговори на питања:

  • “Да ли сам кренуо пребрзо или преспоро?”
  • “Да ли сам направио адекватну промену у трећој педесетици?”
  • “Да ли је разлика између прве и друге превелика?”

Уз Split Smart одговори на ова питања су приступачна сваком. Split Smart се може користити и у тренажном процесу. Користећи Split Smart тренер је у могућности да на брз и веома прецизан начин одреди циљна времена за целу групу.

Млађи, неискусни пливачи, користиће Split Smart да открију адекватно време за трку на 200 метара, на основу најбоље отпливане трке на 100 метара.

Уз свој једноставни дизајн и практичност, Split Smart је згодна апликација коју сваки пливач може имати на свом телефону. Split Smart ће дефинитивно побољшати свачије разумевање о начину на који свака трка треба бити отпливана и унапредити пливање сваког ко одлучи да је користи.


(Препис целог мејла, који сам добио од аутора истог).

Сада следе видео и линк прилози у вези овог програма.

Линк на старницу са програмом за ваш iPhone

Видео презентација (од 1. минуте)

Краћа видео презентација (15 секунди)