Team Manager

Uputstvo za instaliranje i rukovanje programom Team Manager (stranica je trenutno u izradi)

Preporuka je da prvo skinete program Team Viewer za daljinsko upravljanje i kontrolu rada na Vašem računaru (s tim programom ja Vam uvek mogu pomoći, asistirati, ispraviti, korigovati i usmeriti Vas u pravi smer rada). Link je: TeamViewer – program za daljinsko upravljanje – ako treba pomoć pri instalaciji .

Link na program (ukoliko želite sami da instalirate program) šaljem na zahtev preko e-pošte. Fajl je arhiva, RAR formata, sa pomoćnim pratećim uputsvom za podešavanje programa za osnovno startovanje i rad. Ostalo je u video snimcima u prilogu dole. (Za program mi se slobodno javite na poznati mejl plivanje.info@gmail.com ili mmilomir@gmail.com).

Moram napomenuti, a to sam skoro skontao i ja (kada sam ponovo pročitao stranicu proizvođača softvera), da se softver neće startovati (ne na AMD procesorima kako sam do sada mislio već na) 64-bit Windows. Software Team Manager (ali i Meet Manager) je pisan samo za 32-bit Windows platforme. Zato smo već 4-5 puta naišli na to da neće da se startuje. Instalacija uspe iz prvog, ali program ne dozvoljava uvoz, izvoz prijava ni pregled rezultata, samo se lako startuje i to je sve. Sada znamo sa sigurnošću, šta je razlog i iz tog razloga moramo instalirati isključivo 32-bit Windows za Team Manager.

Instalacija Team Viewera:

Osnovna podešavanja Team Manager-a:

Dodatno, kompletno podešavanje Team Manager-a:

Uvoz rezultata u prazan Team Manager:

Uvoz novih rezultata u Team Manager:

Uvoz rezultata preko duplika takmičenja u Team Manager:

Uvoz rezultata kada postoje prijave za takmičenja u Team Manager:

Uvoz rezultata kada postoje prijave za takmičenja u Team Manager (uopšteno):

Uvoz prijavnog fajla u Team Manager:

Popunjavanje prijava u Team Manager:

Popunjavanje prijava štafeta u Team Manager:

Ispravka ili dodavanje novog plivača u Team Manager:

Spajanje rezultata dva ista plivača i brisanje duplog plivača iz baze

Sada su izbačena sva ostala uputstva u reči i slici, jer se u gornjim video fajlovima sadrži sve u VIDEO obliku. Svaki video fajl se može pauzirati, proučiti komentare (napomene) i videti svaki detalj podešavanja programa ili samo rukovanje programom.

Naravno, otvoren sam za sva pitanja, sugestije, predloge, ako mislite da nešto treba ubaciti u ovo video uputstvo kao novi video prilog sa dopunama i izmenama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 

NAPOMENA: Da bi Vaš komentar bio objavljen, morate da kliknete na link u mejlu koji u roku do par minuta dobijete od nas na adresu e-pošte koju ste upisali u polje iznad. Ako potvrdni mejl ne vidite u svom poštanskom sandučetu, proverite neželjenu poštu (spam).

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.