Змај 2012 (SRB)

Међународни пливачки митингЗнак пливачког клуба "Нови Сад" и линк на њихову матичну страницу
Змај 2012

ДАТУМ ОДРЖАВАЊА: 26.05.2012.године
ПРОПОЗИЦИЈЕ
ПОЗИВ КЛУБОВИМА 

5 thoughts on “Змај 2012 (SRB)

 1. Mislim da bi trebalo dati kategoriju i najmladjima 2003 2004 plivaju sa 2001. Mislim da nije pravedno prema njima da plivaju sa 2001 godistem. Pa bih molio organizatore Zmaja 2012 da daju jos dve kategorije najmladji ucesnicima.

  Prijateljski pozdrav !

  1. Напомињем, да је уведена провера мејл адресе, и сами објављујете постове, када добијете повратни линк за потврду. Пошто видим да сте или дали погрешну мејл адресу или нисте кликнули на дати линк, лично објављујем пост, али то у наредном периоду више нећу радити!

   Ред уредника…

   1. Mail adresa koju sam vam ostavio nije pogresna. Ja sam samo okacio komentar gde mislim da mu je i mesto. I taj komentar sam dao i u svrhu predloga pa ako hocete okacite ga, jer se ja bas nesnalazim u vasim povratnim linkovima i proverama.

    TOLIKO OD MENE !

    1. Повратни линк је само потврда исправности Ваше мејл адресе. Потврдом на линк који сте добили ВИ КАЧИТЕ КОМЕНТАР на страницу. Док не кликнете на тај линк, коментар неће бити видљив за друге. Пошто линк добијате у року од пар секунди до једне минуте, нема никаквих проблема да ВИ САМИ одобрите пуштање тог коментара у етар. Ако после неколико дана (7) коментар не буде “одобрен” од Ваше стране, биће аутоматски обрисан, те сам стога, првих пар постова који нису “валидирани” од пошиљаоца лично валидирао пре истека, а у будуће, очекиваћу од оних који су писали коментаре, да и двокликом одобре свој коментар (а то је могуће само ако је валидна мејл адреса, тј. ако су добили тај линк). Мислим да сада разумете о чему говорим. Пошто је Ваш мејл упућен мени, ја сам га накачио (и одобрио), али у будуће, то требају радити сами креатори “коментара” када добију мејл за “конфирмацију” или ти “потврду” за објављивање…

     Поздрав од Микија

Коментари су затворени.