Бања Лука Open 2012 (BiH)

Mеђународни пливачки митингЗнак пливачког клуба "Olymp", организатора такмичења и линк на њихову званичну страницу
“Бања Лука Open 2012”

1. ОРГАНИЗАТОР: ПЛИВАЧКИ КЛУБ ‘’ОЛYМП’’ БАЊА ЛУКА
2. ДАТУМ: Субота 05. и недјеља 06. Мај, 2012. године
3. ЛОКАЦИЈА: Базен – Градски затворени олимпијски базен, димензија 50m x 25m, температура воде 26,4 °C. Ово такмичење се одржава у 50m-ском базену у 10 стаза. Поред олимпијског базена, налази се и 25м-ски базен са 5 стаза, 140цм дубине.4. МЈЕРЕЊЕ: Електроника “ОМЕГА” са могућношћу мјерења реакције старта. Посљедња генерација стартних блокова. Ово такмичење је у FINA и LEN календару. Уједно је и квалификациони митинг за предстојеће Олимпијске игре у Лондону 2012.
5. СМЈЕШТАЈ: Све информације за смјештај учесника можете добити на сљедећи број тел. +387 65 522 856, или на е-маил: tanja123@blic.net
6. Категорије:           

МУШКАРЦИ
Апсолутна 94 и старији
М 1 95 / 96
М 2 97/98
М 3 99 и млађи

 

ЖЕНЕ
Апсолутна 96 и старије
W 1 97 / 98
W 2 99 / 00
W 3 01 и млађе

7. Правила: 

 • Такмичење ће се одржати по правилима LEN и FINA, у складу са правилима Пливачког савеза Републике Српске и Пливачког савеза Босне и Херцеговине
 • У јутарњем дијелу се пливају квалификације за апсолутну категорију, док се категорије М1+М2+М3+W1+W2+W3 у јутарњем дијелу такмиче одмах за медаље, али исто тако имају шансу да се пласирају и у финалним тркама апсолутне конкуренције. Финалне трке у апосолутној конкуренцији (првих 10) планиране су у послијеподневном дијелу.
 • Уколико буде више од планираних такмичара, у квалификационом дијелу имаће приоритет наступа прве три групе (по дисциплини) које су најбоље пријављене.
 • Медаље се дијеле након испливаних финалних трка,
 • Такмичари имају право наступа на неограничени број дисциплина.

8. Стартнина: 

 • Стартнина за стране такмичаре износи 5 евра по старту (за такмичаре ван БиХ), док је за домаће такмичаре (из БиХ) стартнина 5КМ по старту. Сви учесници дужни су платити стартнину прије почетка такмичења. Стартнина се плаћа у канцеларији ПК ‘’Olymp’’, на спрату Градског олимпијског базена.

 9. Награде:

 • Медаље се дијеле свим такмичарима који се пласирају међу прва три најбоља у својој категорији,
 • Најбољи такмичар/такмичарка у свакој од ових категорија бодован ФИНА- таблицом биће новчано награђени. Бодовање се врши узимајући два најбоље испливана резултата на митингу.

10. Мушкарци:

 • Најбољи пливач у Апсолутној категорији – 600 ЕУР + поклон организатора
 • Најбољи пливач у М1 категорији – 200 ЕУР + поклон организатора
 • Најбољи пливач у М2 категорији – поклон организатора
 • Најбољи пливач у М3 категорији – поклон организатора

 

11. Жене:

 • Најбоља пливачица у Апсолутној категорији – 600 ЕУР + поклон организатора
 • Најбоља пливачица у W1 категорији – 200ЕУР + поклон организатора
 • Најбоља пливачица у W2 категорији – поклон организатора
 • Најбоља пливачица у W3 категорији – поклон организатора

12. Пријаве:

Послати у документу за пријаву или на е-маил Пливачког клуба ”Олyмп”- на olymp2002@gmail.com

Пријава мора имати сљедеће податке:

 • Име и презиме такмичара
 • Година рођења
 • Пол
 • Назив пливачког клуба
 • Пријављени резултати (најбоље испливан)

13. РОК ЗА ПРИЈАВЕ: Рок за слање прве прелиминарне пријаве (укључује пријаву учечћа и резервацију смјештаја): 01.април 2012.године
Рок за слање друге прелиминарне пријаве (са тачним бројем пливача-делегације): 15. Април 2012. године
Рок за слање финалне пријаве/пријавне листе: 01. Мај 2012.године
14. Пропозиције
15. Lenex Entry File / Пријавни фајл
16. On-line линк за праћење такмичења

4 thoughts on “Бања Лука Open 2012 (BiH)

 1. Један коментар чека на објаву. Биће објављен када се писац представи са валидном мејл адресом. Сваки пошиљалац коментара добиће на сопствени мејл (који је попунио у овом образцу) конфирмациони мејл, којим “одобрава” да се његов Коментар објави на страници.

  Коментар потписан мејлом: joke@hinet.hr неће бити објављен док се не потврди или укуца валидна мејл адреса.

  Напомињем, да је уведена провера мејл адресе, и сами објављујете постове, када добијете повратни линк за потврду. Пошто видим да сте или дали погрешну мејл адресу или нисте кликнули на дати линк, лично објављујем пост, али то у наредном периоду више нећу радити!

  Ред уредника…

 2. Moj komentar vezan je za datum odrzavanja mitinga. Trebali ste se potruditi da se pronadje neki drugi datum odrzavanja, jer ste odabrali vikend kad je veliki Pravoslavni praznik i jedna od slava koju slavi veliki broj ljudi. Za ovaj datum se ne kaze bez razloga da – ili slavis ili ides na slavu-.
  Meni je jako zao sto moje dijete iako trenira u vasem klubu nece ucestvovati na takmicenju, jer bez obzira koliko volim Olymp i sve Vas u Olympu, stvarno bi bilo nepristojno i neprimjereno da suprug ili ja ostavimo svoje goste ua stolom i odemo na bazen zbog takmicenja.
  Nadam se da cete imati razumjevanja za ovaj komentar i da cete sljedeci put povesti racuna o datumima kada zakazujete takmicenje. Hvala

  1. Напомињем, да је уведена провера мејл адресе, и сами објављујете постове, када добијете повратни линк за потврду. Пошто видим да сте или дали погрешну мејл адресу или нисте кликнули на дати линк, лично објављујем пост, али то у наредном периоду више нећу радити!

   Ред уредника…

Коментари су затворени.