Бембаша куп Стари Град 2014 (BiH)

Пливачки клуб "Стари Град", Сарајево, знак и линк на њихову матичну страницуБембаша КУП 2014
Стари Град

НАПОМЕНА: Извињавамо се због грешке у пропозицијама код распореда пливача по стазама. Направљен је превид у пропозицијама, те су наслеђене грешке из ранијих година, на чему се организатор извињава, те ће распоред пливача по групама бити искључиво по пријављеним временима, као што је стандардно за сва БиХ такмичења. Значи, неће бити по “групама година” већ по “пријављеним временима”.
ДАТУМ: 10.05.2014.године
ОРГАНИЗАТОР: Пливачки клуб “Стари Град”, Сарајево
БАЗЕН: Олимпијски базен “Отока”, Сарајево, 50m, 8 стаза, температура воде 26 – 28 º C.
ТАКМИЧЕЊЕ: једноделно
МЈЕРЕЊЕ: Електронско “Omega Electronic”.

КАТЕГОРИЈЕ:
МУШКИ / MALE ЖЕНСКЕ / FEMALE
А: 1995. и старији А: 1997. и старије
Б: 1996. – 1997. Б: 1998. – 1999.
Ц: 1998. – 1999. Ц: 2000. – 2001.
Д: 2000. – 2001. Д: 2002 – 2003
Е: 2002. и млађи Е: 2004. и млађе
ПРОГРАМ:
САТНИЦА:
08.00 – састанак делегата
08.00 – 08.45 – распливавање
08.45 – 09.00 – свечани дефиле и отварање манифестације
09.00 – почетак такмичења.
ДИСЦИПЛИНЕ ПО ПРОГРАМУ:
СТИЛ КАТЕГОРИЈЕ ПОЛ
200m мјешовито А, Б, Ц, Д, Е м/ж
50m леђно Д, Е м/ж
100m леђно А, Б, Ц м/ж
50m прсно Д, Е м/ж
100m прсно А, Б, Ц м/ж
50m делфин Д, Е м/ж
100m делфин А, Б, Ц м/ж
50m слободно Д, Е м/ж
100m слободно А, Б, Ц м/ж
4×50m мјешовито штафета А, Б, Ц, Д, Е м/ж

ПРАВИЛА: Такмичење се одржава у складу са правилима ПС БиХ. Сваки такмичар има право наступити у неограниченом броју дисциплина а у складу са распоредом група. Такмичари су разврстани у групе година а свака група по вриједности пријављених резултата. Такмичење је појединачно и екипно. Такмичари са најбољим резултатима пливају задњи. ОРГАНИЗАТОР ЗАДРЖАВА ПРАВО ИЗМЈЕНА ПРОПОЗИЦИЈА ДО ПРИЈЕ РОКА КОНАЧНИХ ПРИЈАВА.
СТАРТНИНА: Стартнина по такмичару за домаће такмичаре износи 20 КМ, односно 10 € за такмичаре из иностранства. Учесници стартнину могу платити на састанку делагата на дан такмичења или на наведене рачуне (у пропозицијама). ШТАФЕТЕ СЕ НЕ НАПЛАЋУЈУ.
ПРИЈАВЕ: Пријаве у LENEX формату доставити најкасније до сриједе 07.05.2014 до 22.00 сата на: mmilomir@gmail.com и info@pkstarigrad.baНакнадне пријаве неће бити могуће. Клубови из иностранства могу слати пријаве у приложеној Excel табели (посебно лист за мушке, женске и штафетне пријаве).
НАПОМЕНА: ШТАФЕТЕ СЕ НЕЋЕ МОЋИ ПРИЈАВЉИВАТИ НАКНАДНО НА ДАН ТАКМИЧЕЊА. САМО ЋЕ СЕ МОЋИ МИЈЕЊАТИ ЊИХОВ САСТАВ.
ОДЈАВЕ: Одјаве најкасније до четвртка 08.05.2014 године до 22.00 сата. Коначне стартне листе у четвртак 08.05.2014.године након затварања одјава, тј. после 22.00 сата.
НАГРАДЕ:
— Три првопласирана такмичара у свим дисциплинама и категоријама ће бити награђена медаљама.
— Побједничке штафете се награђују медаљама.
— Најуспјешнији пливач и пливачица са најбољим укупним збиром бодова (у 4 испливане дисциплине по FINA бодовима) се награђују пехаром.
— Три најуспјешније екипе по укупном збиру освојених бодова награђују се пехарима, бодовано малим бодовима (10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1 а штафете дупло).
ИНФОРМАЦИЈЕ:
 на info@pkstarigrad.ba и/или мобител: +387 62 052 729
ПРОПОЗИЦИЈЕ (BIH)
ON-LINE ЛИНК
LENEX ПРИЈАВНИ ФАЈЛ
EXCEL ENTRY FILE (BiH) 
EXCEL ENTRY FILE (ENG) 

6 thoughts on “Бембаша куп Стари Град 2014 (BiH)

 1. Na osnovu čega ste sastavljali startne liste, na osnovu kojih rezultata.

  Hvala

  1. Извињавамо се свима, направљен је превид у пропозицијама, где пише ПО ГРУПАМА ГОДИНА, а годишта су у растућем редоследу (године у опадајућем), па по овоме испада да пливају прво најстарији, па намлађи.

   То ће бити исправљено, и биће искључиво по пријављеним испливаним временима, без обзира на годишта.

   Разговарао сам (преписка мелом) са организатором, и организатор се извинуо на грешци и прихвата сугестију, да се ради нормала стартна листа.

   Коначна стартна листа ће бити како сва нормална правила такмичења налажу.

 2. Predlažem organizatoru, a i svim budućim organizatorima da prilikom sastavljanja startnih lista uzimaju najbolja zvanična isplivana vremena plivača, koja su javno dostupna na web-u (npr.http://www.swimrankings.net ili http://www.bosna.ba), kako bi konačno stali u kraj prijavljivanju plivača sa vremenima koja nisu isplivna ili da se za pojedine plivače uzimaju najlošija isplivana vremena dok se neki prijavljuju sa najbolje isplivanim vremenima.
  Nadam se da će prijedlog biti prihvačen jer nam je svima cilj da ovu dijecu učimo fer i sportskom ponašanju, a one koji misle na drugi način da mogu doći do uspjeha konačno eliminišemo iz ovog prelijepog sporta.

  1. Стартне листе израђујем ја (mmilomir@gmail.com или plivanje.info@gmail.com) а времена, на основу којих се саставља стартна, пријављују клубови.

   Све што је стигло у уторак је детаљно проверено са моје стране и у среду до 18:00 сати, али после тога су многи слали и ручне пријаве и навала одједном, те нисам проверавао и исправљао времена. У принципу, када су пријаве на време (а не у задњи час), све проверавам, за државно ЈЕ ОБАВЕЗНО ДА СВЕ ПРОВЕРИМ И ИСПРАВИМ, а за митинге не, већ сваки тренер одговара за своје пливаче, а санкције се примењују сходно правилнику ПС БиХ..

   Тако да није са моје стране проверено више од 60% пријављених времена (није обавеза за митинге, а и многи су каснили са пријавама, те нисам постизавао, а највише ме је укочила Пирана, морао сам се накачити на њихов рачутнар, средити базу да могу извршити пријаве, ту сам изгубио 90 минута пред рок за затварање пријава).

   Велики поздрав од Микија…

 3. Plivanje zahvaljujemo na ažurnosti, zaista ste expeditivni, ali prije svega ste i profesionalni.
  Pitanje se odnosilo na komentar za prijavna vremena.
  Uvijek je netko problem, a niko neće da kaže ko.
  Hvala!

Коментари су затворени.