Obaveštenje i On-line link za Team Manager

Od 01.01.2012.godine nameravam da na stranici rezultati budu i rezultati iz okruženja. Znači, biće okačeni svi rezultati iz SRB, BiH, CRO, SLO, MKD, HUN, ROU, BUL,… i druge nepomenute države, koje mi lično pošalju linkove i rezultate. Znači, laički, nema ograničenja čiji će rezultati biti prikazani, ko god je za to zainteresovan, biće objavljen, a ja ću voditi računa, da sva takmičenja, na kojima su učestvovali BiH i SRB klubovi, budu zabeležena na mojoj strani, sve na jednom mestu. Od skora, postoji i “nevidljiva stranica”, stranica sa svim Lenex fajlovima, sa svim rezultatima plivača iz BiH koje sam pronašao u bilo kojoj formi, prekucao (napravio prepis u Lenex fajl) i postavio. Stranica nije “uređena”, već fajlovi samo “ubačeni” i klikom na ovaj link, ulazite u “sadržaj” a na klik učitavate fajl koji želite. Fajlovi su kršteni (imenovani) u formatu: GGGGMMDD_Grad_takmičenja_zemlja.Lxf radi lakšeg snalaženja.

Takođe, u ovom obaveštenju namenjenom pretežno klubovima BiH (a gledaću, da ono bude u vrhu stranice „Vesti“ stalno bude i link na “Team Manager” stranicu, kako bi oni koji još nisu skinuli i instalirali ovaj program, što pre to urade.

Pišite mi na ličnu adresu sa primedbama, mišljenjima, komentarima na sve članke unazad, ali i za u buduće, a najviše sa konkretnim predlozima šta bi sve moglo ili trebalo da se nađe na Vašem sajtu o plivanju. Moja lična adresa je mmilomir na gmail.com a možete koristiti i formular za kontakt na samom sajtu, svi mejlovi mi stižu u roku par sekundi na mobilni, kada sam u svom Zrenjaninu.