XV отворено првенство Јагодине 2012 (SRB)

XV отворено првенство ЈагодинеЗнак пливачког клуба "Јагодина" из Јагодине
VII меморијал
Мирослав Ковачевић – Геза 2012

 

ОРГАНИЗАТОР: Пливачки клуб “Јагодина”, Јагодина
МЕСТО: Јагодина
БАЗЕН: отворени 50m базен “Aqua Park” ДАТУМ: 28.07.2012.године
ПРОГРАМ И САТНИЦА:
— 16-16,45h  – распливавање и технички састанак
— 17h – почетак такмичења
КАТЕГОРИЈЕ:

у обе конкуренције (М и Ж)
А 2006 и млађи
Б 2004 – 2005
Ц 2002 – 2003
Д 2000 – 2001
Е 1998 – 1999
Ф 1996 – 1997
Г 1995 и старији

ДИСЦИПЛИНЕ:

50m слободно АБЦДЕФГ
50m прсно АБЦДЕФГ
50m леђно АБЦДЕФГ
50m делфин АБЦДЕФГ
100m слободно АБЦДЕФГ
100m прсно – меморијална трка ЕФГ
100m леђно ЕФГ
100m делфин ЕФГ
200m мешовито ЕФГ

ПРАВО НАСТУПА: Сваки такичар има право наступа у 2 дисциплине
такмичења
НАГРАДЕ:
— Медаље за три првопласирана такмичара у свакој категорији
— Новчане награде за најбоље такмичаре у збиру бодова из 2 трке по FINA таблицама у мушкој и женској конкуренцији
— Пехар победнику меморијалне трке
— Награда за најмађег такмичара
— Награда за тренера најбројније екипе
— Пехари породица истакнутих пливача
— Награда најуспешнијим домаћим такмичарима
СТАРТНИНА: 700 динара по такмичару, готовински овлашћеном лицу ПК “Јагодина” на дан митинга или на рачун бр: 310-172107-29 NLB банка
МЕРЕЊЕ: Електронско, Sprint Tronic
ПРИЈАВЕ: Слати до 26.07.2012.године до 18h на e-mail: boki86nis@gmail.com, +381-64-67-39-770
ИНФОРМАЦИЈЕ: ПК “Јагодина”, Јагодина, +381-35-232-236 (од 08 до 14,30h), председник клуба Владимир Милановић: +381-63-626-027, председник организационог одбора, Душица Ковачевић: +381-63-693-626, директор митинга, Мића Вељковић: +381-63-600-424
КОНТАКТ за све информације: (+381) (0)62/270-056 Стефан Тојић.
ПРОПОЗИЦИЈЕ

5 thoughts on “XV отворено првенство Јагодине 2012 (SRB)

 1. Konačno se neko od roditelja oglasio i pita zašto su tolike startnine za decu plivače. Jagodina jeste najskuplja i to treba neko da objasni. Poznato je i nama novinarima da je organizacija takmičenja loša. Pre svega takmičenja počinju u popodnevnim satima i traju do ponoći jer vlasnik bazena treba da zaradi i tog dana od kupača, takmičenja kasne jer bazen ne može da se isprazni po sat vremena, interna organizacija često škripi tako da se dodele nagrada i medalja završavaju nešto malo pre ponoći.

  Ovo je nešto više od biznisa i plana da se zarade pare na deci i klubovima koji se bave zdravljem i vaspitavanjem dece. Nek je Jagodincima na čast !

 2. Добијам обавештења да има коментара на овај чланак, али се нико не потписује валидном адресом. Ако адреса није валидна, пошиљаоц коментара не добија мејл за потврду коментара.
  Молим Вас, потпишите се, мејл видим само ја, као УРЕДНИК! А Вама служи за потврду, верификацију објаве!!!!
  Тек када “оверите” линк који добијете на мејл, тек онда ће текст који сте написали бити ОБЈАВЉЕН!

 3. Poštovani!
  Kao jedan od organizatora mitinga,zahvaljujemo Vam na, nadam se, dobronamernim primedbama, na račun organizacije predstojećeg mitinga. Vaše mišljnje uvažavamo kao jedno od različitih, u odnosu na druga brojna pozitivna.
  Što se tiče satnice i vremena trajanja mitinga ,potpuno je jasno, daPK Jagodina zavisi od vlasnika bazena-Akva Parka, kome niko ne može prebaciti na poslovanju po dohodovnom principu.Mi kao organizatori, suočeni smo sa tim problemom i bili bi najzadovoljniji da imamo bazen na raspolaganju preko celog dana /u kom slučaju bi Akva Park bio suočen sa gubitkom celodnevnog prihoda/ i da na kraju takmičenja dodatno ugostimo sve drage goste, što je naša velika želja
  Što se tiče visine startnine/skoro svuda je ista/ svakom licu koje je bar malo upoznato sa organizacijom mitinga poznati su veliki troškovi organizacije istog – medalje, elektronska merenja ,obrada podataka,novčane nagrade , pehari , sudije itd.
  Nadamo se da Vam je poznato da je ovaj organizator mitinga najizdašniji , kada su u pitanju nagrade za takmičate./vidi objavu/.Ove godine prdviđene su i druge pogodnosti za takmičare i njihove pratioce.
  Konačno, voleli bi da čujemo i mišljenje samih takmičara.
  Bez namere da dalje polemišemo,trudeći se da nam organizacija mitinga zaista i služi na čast i ugled, sportski pozdrav PK Jagodina

 4. I j sam roditelj i ja sam istog misljenja da je startnina dosta visoka i da bi to trebalo uopste smanjiti na svakom takmicenju.
  Sto se tice organizacije ona i nije toliko losa a i sami znate je je bolje plivati nocu nego po vrucini,onda bi se svi zalili da su izgoreli,znaci meni licno BAS osgovara sto se pliva popodne i uvece,ali ono sto me stvarno NERVIRA i razmisljam da decu vise i ne saljem na jagodinska takmicenja iako sam jagodinac sto ni jedan klub iz Jagodine kada pravi miting ne povede racuna o tome da startne liste i rezultati ne izbacuju na internetu na vreme da mi koji zelimo to da vidimo to i mozemo.
  To vam je dragi sugradjani postala praksa!!!!!!!!!!!!!!!
  Znam da cete reci da ni to nije do vas ONDA REAGUJTE KOD ONOGA KO TO TREBA DA RADI DA I URADI ISTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Што се Онлајн тиче, ја сам ту веома категоричан:
  1. Онлајн сајт се прави и 6 месеци унапред
  2. Онлајн МОРА НА НЕШТО ДА ЛИЧИ!
  3. Статистика пријава иде од првог дана (остало по договору са организатором, да ли све пријаве по групама година, да ли једна јединствена по временима или само статистика)
  4. Увек имам главни начин за слање Онлајн: HTC Desire, бекап: VIP internet, за БиХ посебан телефон са BiH картицом (али користим и HTC Desire), MNE: T-Com модем за слање (HTC Desire као бекап са Теленоровим пакетом од 1100 динара интерета у МНЕ) и ништа ме никада не сме изненадити и спречити у томе.
  5. Затварање стартних листа радим у среду до 23:59 да би после 00:00 биле избачене ПРЕЛИМИНАРНЕ СТАРТНЕ ЛИСТЕ. После тога нема нових пријава, само одјава и измена састава штафета
  6. У четвртак до 20:00 су одјаве и корекције састава штафета (који се могу променити на самом такмичењу), а после тога је КОНАЧНА СТАРТНА ЛИСТА на сајту, а за сат-два и примерак стартне листе за сваки клуб понаособ, болдиран, поставља се на сајт. Линк за то постоји у менију Онлајн резултата, тако да сваки клуб може скинути своју стартну листу и то је само његова, са болдираним његовим такмичарима.

  Клубови су на време и пропозицијама и мојим позивима упозорени о правилима игре и за сада се сви тога и придржавају и до сада није било никаквих накнадних пријава (сем за једно БиХ такмичење, пријава једног клуба из СРБ).

  Лично сматрам da je Онлајн најважнији сегмент тога и да се без њега неможе, а он мора садржати много више чак и од оног што садржи мој Онлајн, али уз моје скромно знање, тренутно је ово мој максимум, док не савладам још мало Meet Manager… и његова подешавања:)

Коментари су затворени.