XV otvoreno prvenstvo Jagodine 2012 (SRB)

XV otvoreno prvenstvo JagodineZnak plivačkog kluba "Jagodina" iz Jagodine
VII memorijal
Miroslav Kovačević – Geza 2012

 

ORGANIZATOR: Plivački klub “Jagodina”, Jagodina
MESTO: Jagodina
BAZEN: otvoreni 50m bazen “Aqua Park”DATUM: 28.07.2012.godine
PROGRAM I SATNICA:
— 16-16,45h  – rasplivavanje i tehnički sastanak
— 17h – početak takmičenja
KATEGORIJE:

u obe konkurencije (M i Ž)
A2006 i mlađi
B2004 – 2005
C2002 – 2003
D2000 – 2001
E1998 – 1999
F1996 – 1997
G1995 i stariji

DISCIPLINE:

50m slobodnoABCDEFG
50m prsnoABCDEFG
50m leđnoABCDEFG
50m delfinABCDEFG
100m slobodnoABCDEFG
100m prsno – memorijalna trkaEFG
100m leđnoEFG
100m delfinEFG
200m mešovitoEFG

PRAVO NASTUPA: Svaki takičar ima pravo nastupa u 2 discipline
takmičenja
NAGRADE:
— Medalje za tri prvoplasirana takmičara u svakoj kategoriji
— Novčane nagrade za najbolje takmičare u zbiru bodova iz 2 trke po FINA tablicama u muškoj i ženskoj konkurenciji
— Pehar pobedniku memorijalne trke
— Nagrada za najmađeg takmičara
— Nagrada za trenera najbrojnije ekipe
— Pehari porodica istaknutih plivača
— Nagrada najuspešnijim domaćim takmičarima
STARTNINA: 700 dinara po takmičaru, gotovinski ovlašćenom licu PK “Jagodina” na dan mitinga ili na račun br: 310-172107-29 NLB banka
MERENJE: Elektronsko, Sprint Tronic
PRIJAVE: Slati do 26.07.2012.godine do 18h na e-mail: boki86nis@gmail.com, +381-64-67-39-770
INFORMACIJE: PK “Jagodina”, Jagodina, +381-35-232-236 (od 08 do 14,30h), predsednik kluba Vladimir Milanović: +381-63-626-027, predsednik organizacionog odbora, Dušica Kovačević: +381-63-693-626, direktor mitinga, Mića Veljković: +381-63-600-424
KONTAKT za sve informacije: (+381) (0)62/270-056 Stefan Tojić.
PROPOZICIJE

5 thoughts on “XV otvoreno prvenstvo Jagodine 2012 (SRB)

 1. Konačno se neko od roditelja oglasio i pita zašto su tolike startnine za decu plivače. Jagodina jeste najskuplja i to treba neko da objasni. Poznato je i nama novinarima da je organizacija takmičenja loša. Pre svega takmičenja počinju u popodnevnim satima i traju do ponoći jer vlasnik bazena treba da zaradi i tog dana od kupača, takmičenja kasne jer bazen ne može da se isprazni po sat vremena, interna organizacija često škripi tako da se dodele nagrada i medalja završavaju nešto malo pre ponoći.

  Ovo je nešto više od biznisa i plana da se zarade pare na deci i klubovima koji se bave zdravljem i vaspitavanjem dece. Nek je Jagodincima na čast !

 2. Dobijam obaveštenja da ima komentara na ovaj članak, ali se niko ne potpisuje validnom adresom. Ako adresa nije validna, pošiljaoc komentara ne dobija mejl za potvrdu komentara.
  Molim Vas, potpišite se, mejl vidim samo ja, kao UREDNIK! A Vama služi za potvrdu, verifikaciju objave!!!!
  Tek kada “overite” link koji dobijete na mejl, tek onda će tekst koji ste napisali biti OBJAVLJEN!

 3. Poštovani!
  Kao jedan od organizatora mitinga,zahvaljujemo Vam na, nadam se, dobronamernim primedbama, na račun organizacije predstojećeg mitinga. Vaše mišljnje uvažavamo kao jedno od različitih, u odnosu na druga brojna pozitivna.
  Što se tiče satnice i vremena trajanja mitinga ,potpuno je jasno, daPK Jagodina zavisi od vlasnika bazena-Akva Parka, kome niko ne može prebaciti na poslovanju po dohodovnom principu.Mi kao organizatori, suočeni smo sa tim problemom i bili bi najzadovoljniji da imamo bazen na raspolaganju preko celog dana /u kom slučaju bi Akva Park bio suočen sa gubitkom celodnevnog prihoda/ i da na kraju takmičenja dodatno ugostimo sve drage goste, što je naša velika želja
  Što se tiče visine startnine/skoro svuda je ista/ svakom licu koje je bar malo upoznato sa organizacijom mitinga poznati su veliki troškovi organizacije istog – medalje, elektronska merenja ,obrada podataka,novčane nagrade , pehari , sudije itd.
  Nadamo se da Vam je poznato da je ovaj organizator mitinga najizdašniji , kada su u pitanju nagrade za takmičate./vidi objavu/.Ove godine prdviđene su i druge pogodnosti za takmičare i njihove pratioce.
  Konačno, voleli bi da čujemo i mišljenje samih takmičara.
  Bez namere da dalje polemišemo,trudeći se da nam organizacija mitinga zaista i služi na čast i ugled, sportski pozdrav PK Jagodina

 4. I j sam roditelj i ja sam istog misljenja da je startnina dosta visoka i da bi to trebalo uopste smanjiti na svakom takmicenju.
  Sto se tice organizacije ona i nije toliko losa a i sami znate je je bolje plivati nocu nego po vrucini,onda bi se svi zalili da su izgoreli,znaci meni licno BAS osgovara sto se pliva popodne i uvece,ali ono sto me stvarno NERVIRA i razmisljam da decu vise i ne saljem na jagodinska takmicenja iako sam jagodinac sto ni jedan klub iz Jagodine kada pravi miting ne povede racuna o tome da startne liste i rezultati ne izbacuju na internetu na vreme da mi koji zelimo to da vidimo to i mozemo.
  To vam je dragi sugradjani postala praksa!!!!!!!!!!!!!!!
  Znam da cete reci da ni to nije do vas ONDA REAGUJTE KOD ONOGA KO TO TREBA DA RADI DA I URADI ISTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Što se Onlajn tiče, ja sam tu veoma kategoričan:
  1. Onlajn sajt se pravi i 6 meseci unapred
  2. Onlajn MORA NA NEŠTO DA LIČI!
  3. Statistika prijava ide od prvog dana (ostalo po dogovoru sa organizatorom, da li sve prijave po grupama godina, da li jedna jedinstvena po vremenima ili samo statistika)
  4. Uvek imam glavni način za slanje Onlajn: HTC Desire, bekap: VIP internet, za BiH poseban telefon sa BiH karticom (ali koristim i HTC Desire), MNE: T-Com modem za slanje (HTC Desire kao bekap sa Telenorovim paketom od 1100 dinara intereta u MNE) i ništa me nikada ne sme iznenaditi i sprečiti u tome.
  5. Zatvaranje startnih lista radim u sredu do 23:59 da bi posle 00:00 bile izbačene PRELIMINARNE STARTNE LISTE. Posle toga nema novih prijava, samo odjava i izmena sastava štafeta
  6. U četvrtak do 20:00 su odjave i korekcije sastava štafeta (koji se mogu promeniti na samom takmičenju), a posle toga je KONAČNA STARTNA LISTA na sajtu, a za sat-dva i primerak startne liste za svaki klub ponaosob, boldiran, postavlja se na sajt. Link za to postoji u meniju Onlajn rezultata, tako da svaki klub može skinuti svoju startnu listu i to je samo njegova, sa boldiranim njegovim takmičarima.

  Klubovi su na vreme i propozicijama i mojim pozivima upozoreni o pravilima igre i za sada se svi toga i pridržavaju i do sada nije bilo nikakvih naknadnih prijava (sem za jedno BiH takmičenje, prijava jednog kluba iz SRB).

  Lično smatram da je Onlajn najvažniji segment toga i da se bez njega nemože, a on mora sadržati mnogo više čak i od onog što sadrži moj Onlajn, ali uz moje skromno znanje, trenutno je ovo moj maksimum, dok ne savladam još malo Meet Manager… i njegova podešavanja:)

Komentari su zatvoreni.